Novi Mercedes GLC SUV

Prostor

Novi GLC oduševljava prostranošću. Uz 5 prostranih, pomno dizajniranih sjedala koja zrače udobnošću i luksuzom, novi GLC nudi i do oduševljavajućih 1.680 litara prtljažnog prostora.

Udobnost i materijali

Ime Mercedes je zaista postalo sinonim za udobnost, te je svaki detalj pomno osmišljen kako bi Vaše iskustvo vožnje bilo na najvišoj razini udobnosti. Unutrašnjost je izrađena od najkvalitetnijih materijala, premium kože, drveta i polimera uz zapanjujuće aluminijske detalje. Svaki šav je dizajniran s komforom, a uz precizan adaptivni ovjes, svaka neravnina će biti potpuno sporedna misao na Vašem putu.

MBUX

Navigacija s proširenom stvarnosti

Kako bi vam omogućio snalaženje u složenim prometnim situacijama, MBUX navigacija s proširenom stvarnosti povezuje virtualni svijet sa stvarnim svijetom. Tehnologija integrira grafičke navigacijske upute i informacije o prometu u slike uživo. Do odredišta možete doći brzo, sigurno i bez stresa.

Navigacija s planiranjem rute za vuču prikolice

MBUX navigacijski sustav, prilikom proračuna rute, može uzeti u obzir da GLC vuče prikolicu. Ruta se čak izračunava prema vrsti prikolice – nosač za bicikle, mala prikolica i velika prikolica. Na primjer, na ruti se izbjegavaju strmi usponi ili uski zavoji kako bi se prilagodila kombinaciji automobila/prikolice.

Smart Home integracija

Upravljajte svojim pametnim domom* iz svog modela GLC putem MBUX glasovnog pomoćnika. Recite „Hej Mercedes” provjerite jesu li prozori kuće zatvoreni ili pripremite sve za vaš dolazak – bez ikakvog ometanja prometa na cesti. Jednostavno povežite svoj Mercedes me račun s računom vašeg pružatelja usluge pametnog doma.

*Smart Home značajka je Mercedes me connect usluge „MBUX glasovni asistent”.

Osobni korisnički profili

Vaš profil se može koristiti za prethodno aktiviranje određenih personaliziranih postavki poput boje unutarnjeg osvjetljenja ili položaja sjedala.

Intellegent light

U nedostatku dnevnog svjetla, Mercedes GLC SUV donosi posebnu pomoć za naše oči – LED Intelligent Light System koji „pametno“ prati putanju kretanja i usmjerava snop svjetlosti u pravom smjeru tako da je vožnja u svakom trenutku maksimalno bezbrižna i ugodna.

Jeste li ga spremni upoznati?

Za više detalja i konfiguraciju Vašeg GLC-a kliknite ovdje.