Chefovi vrte zdravi film Mate Janković, Mario Mihelj, Robert Hromalić

Slavimo Međunarodni dan kuhara!

Naši poznati chefovi Mate Janković, Mario Mihelj i Robert Hromalić pokazat će kako napraviti brza, jednostvna i zdrava jela, što slana, što slatka. U proces kuhanja uključili su male i velike pomagače jer kuhanje je uvijek zabavnije u društvu. Pogledajte recepte

Strog, ali pravedan dječji žiri

Chefovi kuhaju pod budnim okom malog žirija koji bez dlake na jeziku govore što im se svidjelo, a što baš i nije.

Lea (15)

Mara (10)

Lara (14)

Lucija (8)

Zašto je bitno iskoristiti
BAŠ SVE NAMIRNICE?

Sada je više nego ikada važno usvojiti navike kojima čuvamo našu planetu i smanjujemo otpad. U kuhinji to znači da više vremena posvetite planiranju jela unaprijed i naučite kako „reciklirati“ namirnice i kako od jučerašnjeg jela dobiti novi ručak.

Kuhanje s ostacima. Iskoristili smo baš sve!

Chefovi su se vodili idejom recikliranja i pokazali nam da zdravo kuhanje može biti jednostavno i štedljivo.

Chef Mate Janković

Recept Mate Jankovića za preukusnu goveđu juhu s azijskim začinima

Mate Janković naš poznati chef u sklopu kulinarskog serijala “Chefovi Vrte Zdravi Film” je pripremio ukusnu goveđu juhu s azijskim začinima.

Chef Mate Janković

Recept Mate Jankovića za izvrsnu salatu od lešo govedine, riže i povrća iz juhe

Naš vrhunski chef u novom je videu dao izvrsnu ideju kako od ostataka hrane nastalih kuhanjem goveđe juhe s azijskim začinima i rezancima po njegovom receptu pripremiti salatu koju sljedeći dan možemo poslužiti za ručak.

Chef Mario Mihelj

Chef Mario Mihelj i njegov recept za ribu i povrće iz pećnice

Popularni chef Mario Mihelj u novoj nas je epizodi kulinarskog serijala "Chefovi Vrte Zdravi Film" iznenadio finim i zdravim jelom Riba i povrće iz pećnice, a usput je podijelio i nekoliko praktičnih savjeta kako iskoristiti ostatke od ribe za još ukusnih morskih specijaliteta.

Chef Mario Mihelj

Recept Marija Mihelja za finu i hranjivu savijaču s ribom

U novom nastavku kulinarskog serijala "Chefovi Vrte Zdravi Film" naš popularni chef Mario Mihelj pokazao nam je kako od ostataka ribe i povrća pečenih u pećnici pripremiti savijaču s ribom.

Chef Robert Hromalić

Chef Robert Hromalić zna kako se radi najfiniji Mousse od čokolade sa svježim voćem i Nestlé pahuljicama

Ekspert za slastice, chef Robert Hromalić nam je pokazao kako pripremiti izvrstan desert Mousse od čokolade sa svježim voćem i Nestlé pahuljicama

Chef Robert Hromalić

Chef Robert Hromalić i njegov recept za veganski flan od kokosa i bijele čokolade

Naš najslađi chef Robert Hromalić u novoj epizodi pokazao nam je kako pripremiti klasik među desertima na pomalo drugačiji, veganski način. Ovdje donosimo recept za fantastični Flan od kokosa i bijele čokolade koji naprosto morate isprobati i kod kuće.